Op zoek naar een sportieve uitdaging

Omdat de tennistraining bij de KNLTB en het basketbal nog niet door gaan, zocht ik zelf een uitdaging. Daarom doe ik 10 april mee met de hartstocht loop van 30 km. Dit wordt voor mij een persoonlijke record. Het is een sponsor loop om zoveel mogelijk geld op te halen voor de hartstichting. Ik heb al 30 euro opgehaald en hoop dat daar nog wat bij komt. Wil je dus doneren dan ga je naar hartstocht.nl en dan zoek je bij deelnemers Ivar van Rijt op en kan je doneren. Het gaat allemaal naar een goed doel.

Ik mocht vandaag (27 maart) mee doen met een FUNdamentals basketbal training. BEN (basketbal experience Nederland) organiseert bepaalde evenementen zoals toernooien, kampen, trainingsstage en vandaag dan dus een FUNdamentals om iedereen kennis te laten maken met rolstoelbasketbal. 1 keer in de maand organiseren ze een training waar iedereen aan mee kan doen tot 18 jaar. Vandaag was ik er zelf ook bij. We begonnen met een warming up tikkertje. Dat is niet heel intensief maar voor de kleintjes onder ons was het wel leuk. Daarna gingen we een conditie drilletje doen met 7 stations waarbij je iedere keer iets anders moet doen. We hebben ook nog een partijtje gespeeld. Omdat we met best wel veel waren speelden we 7 tegen 7 in plaats van 5 tegen 5. Het was super gezellig. Het zijn natuurlijk nog niet de trainingen bij mijn clubs maar in deze rare tijd is ieder uitstapje leuk. Ik kijk er dan ook erg naar uit dat al het basketbal weer kan beginnen.

Toen ik vandaag na een lange tijd weer eens in mijn basketbal rolstoel ging zitten, bleek dat ik toch erg gegroeid was. Mijn stoel is te klein geworden. We zijn gelukkig al bezig om een nieuwe basketbal stoel aan te vragen. Tijdens de FUNdamentals training met BEN heb ik in de stoel van Paul Toes mogen trainen en die zat echt perfect. Helaas duurt het nog wel even voordat ik ook een nieuwe stoel heb.