Wil jij mij helpen?

Wil jij onderdeel worden van mijn droom? Help jij mij mijn droom waar te kunnen maken zodat ik de top binnen het rolstoelsport kan behalen en ik een voorbeeld voor anderen kan zijn? Uiteraard doe ik iets terug voor het geld waarmee jij mij wil ondersteunen.

Elk bedrag is welkom!
Wanneer je het leuk vindt dan noem ik je bij de Vrienden van Ivar op de website en als je het op prijs stelt dan stuur ik je 1 keer per jaar een verslag van mijn sportjaar.

Sponsor worden:
Wil je als bedrijf sponsor worden en betaal je meer dan 500 euro dan word je lid van de Club van 500. Ik plaats, wanneer je dat wil, je bedrijfsnaam met logo en link op de website, ik stuur je uiteraard 1 keer per jaar een verslag van mijn sportjaar en nodig je uit voor een rolstoeltennis clinic. Wanneer je dat leuk vindt, bedank ik je in een bericht op X, Instagram of LinkedIn.

Bij grotere sponsorbedragen kunnen we naast de tegenprestaties bij de Club van 500 ook praten over andere tegenprestaties zoals: een Meet and Greet tijdens een bedrijfsactiviteit, het plaatsen van de bedrijfsnaam op mijn rolstoel, ik kan een t-shirt dragen met de naam van je bedrijf tijdens trainingen enz. Wanneer je zelf een tegenprestatie weet, dan sta ik daar zeker voor open en bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Wil je mij al direct financieel steunen dan kan je een bedrag overmaken op rekening nummer NL58ABNA0102050791 t.n.v. Stichting Ivar van Rijt Sportief

Picture of Ivar van Rijt at Les Petits As 2024 door Richard van Loon

Uiteraard kunnen wij ook eerst de manier van ondersteuning bespreken. En als je denkt dat je mij op een andere manier kan ondersteunen, dan hoop ik ook dat je contact met mijn stichting wil opnemen:

Laat dit veld blanco
Foto: Nick Verhaeghe
Foto: Stefan Brendahl