Wil jij mij helpen?

Er is voor mij een stichting opgericht: Stichting Ivar van Rijt Sportief. Deze stichting helpt mij bij het verwezenlijken van mijn droom door particulieren en bedrijven te zoeken die financieel willen ondersteunen.

Ook willen we met de stichting de integratie van mensen met een beperking binnen sportverenigingen vergroten.

Helaas is er bij rolstoelsport weinig tot geen prijzengeld te verdienen. Dat terwijl rolstoelsport veel extra geld kost: Trainingen op niveau zijn niet in de buurt. Er zijn meer reiskosten omdat ik niet met andere sporters samen kan reizen door het vele materiaal wat ik meeneem, ook het OV is daarom geen optie. Ik ben dus altijd afhankelijk van begeleiding die mij wil vervoeren. Materiaal slijt hard in de rolstoel en moet dus eerder vervangen worden. En het spelen op topniveau vraagt nog eens extra kosten zoals: verblijfskosten op toernooien, kosten voor begeleiding op toernooien, reizen naar het buitenland, inschrijfgeld enz.

Wil jij onderdeel worden van mijn droom? Help jij mij mijn droom waar te kunnen maken zodat ik de top binnen het rolstoelsport kan behalen en ik een voorbeeld voor anderen kan zijn? Uiteraard doe ik iets terug voor het geld waarmee jij mij wil ondersteunen.

Foto: Nick Verhaeghe

Vrienden van Ivar: Maak je een bedrag over onder de 100 euro dan maak ik je lid van “vrienden van Ivar”. Als je het op prijs stelt, stuur ik je 1 keer per jaar een verslag van mijn sportjaar en noem ik je op de website. Enkele voorbeelden:

 • Voor 20 euro laat ik mijn racket bespannen
 • Voor 50 euro koop ik nieuwe skate wieltjes voor mijn rolstoel
 • Voor 60 euro kunnen wij ongeveer 800 km rijden
 • Voor 80 euro koop ik een setje tenniskleding

Start sponsor: Maak je een bedrag over tussen de 100 en 300 euro dan plaats ik je naam met logo op de website, bedank ik je op Twitter/Instagram en/of LinkedIn en stuur ik je uiteraard een verslag van mijn sportjaar. Ook is het mogelijk voor dit bedrag met het bedrijfslogo op het shirt van Ivar te staan. Dit shirt wordt gedragen tijdens een clinic waar altijd PR activiteiten omheen gepland worden waardoor het bedrijf ook extra aandacht krijgt. Enkele voorbeelden:

 • Voor 125 euro heb ik een nieuwe grote tennistas
 • Voor 200 euro koop ik ongeveer een racket
 • Voor 260 euro kan ik een toernooi in Nederland spelen met overnachtingen

Plus sponsor: Maak je een bedrag tussen de 300 en 800 euro over dan plaats ik bij je logo op de website een link naar je eigen site en bedank ik je op Twitter/Instagram en/of LinkedIn. Afhankelijk van wat het bedrijf wil, en het bedrag wat gesponsord wordt kan ik de naam van het bedrijf op mijn shirt drukken voor tijdens clinics, of ik kan een tennisclinic aanbieden. Enkele voorbeelden:

 • Voor bijvoorbeeld 450 euro kan ik met een vliegtuig naar een buitenlands toernooi
 • Voor 700 euro betaal ik mijn vlucht en overnachtingen op een buitenlands toernooi

Top sponsor: Maak je een bedrag van meer dan 800 euro over dan plaats ik op de website je logo met link naar je eigen website, bedank ik je met een twitter/Instagram en/of LinkedIn bericht en kunnen we een Meet en Greet tijdens een bedrijfsactiviteit in overleg organiseren, in de vorm die past bij je bedrijf, ook is het mogelijk om de naam of het logo van het bedrijf met een sticker op de rolstoel te plakken. Enkele voorbeelden:

 • Voor 1000 euro speel ik een toernooi in Europa waar ik met de auto met begeleiding naar toe kan en waar we beiden van kunnen overnachten.
 • voor 1400 euro vlieg ik met een trainer naar de US Open

Ik heb enkele voorbeelden gegeven van manieren waarop ik iets terug kan doen voor een ontvangen bedrag, wanneer je een andere vorm van sponsoring in gedachten hebt, overleg ik daar uiteraard graag met je over.

Wil je mij al direct financieel steunen dan kan je een bedrag overmaken op rekening nummer NL58ABNA0102050791 t.n.v. Stichting Ivar van Rijt Sportief

Uiteraard kunnen wij ook eerst de manier van ondersteuning bespreken. En als je denkt dat je mij op een andere manier kan ondersteunen, dan hoop ik ook dat je contact met mijn stichting wil opnemen:

Laat dit veld blanco
Foto: Stefan Brendahl