Het NK rolstoeltennis in Amstelveen

Nu ik mag starten bij de talentengroep van de rolstoeltennisjeugd bij de KNLTB, mocht ik ook meedoen met het NK rolstoeltennis. Omdat het NK in de vakantie was en ik niet zonder training wilde starten, heb ik in mijn vakantie samen met mijn opa, met mijn broer en met vrienden verschillende keren gespeeld. De eerste wedstrijd was op dinsdag 18 augustus. Ik was best zenuwachtig maar toen ik eenmaal aan de wedstrijd begon, werd het steeds minder. Alle wedstrijden heb ik verloren maar dat had ik wel verwacht. Mijn tegenstanders trainen al veel langer bij de KNLTB en de meesten zijn ook ouder. Maar ik heb toch verschillende games gewonnen en in 1 set werd het nog heel spannend. Toch wel erg jammer dat ik die set niet gewonnen heb. Dinsdag avond heb ik nog even gezellig getraind met mijn team van het basketbal. Ik vond het een erg leuke en leerzame ervaring en hoop het volgend jaar nog beter te doen.