De start op het Cruyff College in Roosendaal

In september ben ik begonnen op het Cruyff College in Roosendaal met de opleiding sport en coaching. Ik begon een week te laat omdat ik nog speelde op de US open. Maar daarna heb ik een prima start gemaakt. Het is wel even wennen omdat we op een heel andere manier werken dan ik op de mavo gewend waren. Veel van het lesmateriaal werk ik zelf door en als het nodig is, kan ik altijd bij docenten op de opleiding terecht. Ik heb als keuze vak topsportvaardigheden gekozen en ik hoop later te kunnen kiezen voor tennistrainer. De sfeer is ook erg gezellig op school. Ik vind het dan ook niet vervelend om naar de opleiding te gaan en vind het ook minder erg om aan de studie te werken. Vooral vrijdag vind ik een leuke dag. Na 2 uur is het tijd voor spelletjes. Ook de docenten doen vrolijk mee met erg veel dingen. Af en toe een spelletje tussen door of een grapje. Het is nooit saai bij ons op de opleiding. Het reizen naar Roosendaal was ook even wennen. Helaas doen de liften op de treinstations het regelmatig niet, dat stoort wel maar het weerhoudt mij er niet van om toch naar de opleiding te gaan. Ik heb ook al leuke momenten gehad op de opleiding. Zo ben ik gehuldigd voor mijn finale plaats op de US Open junior en heb ik al een aantal leuke workshops gehad.