Kennismaken met de talentengroep van de KNLTB

En toen ontving ik een uitnodiging om 11 en 18 juli mee te trainen met de talentengroep van de KNLTB. Ik vond dat super spannend. Eigenlijk wist ik helemaal niet dat ik zo goed kon tennissen. Ik speel altijd tegen lopende kinderen en dan verlies ik meestal. Maar ik heb afgelopen maanden hard getraind en wil dat wel laten zien. Enkele kinderen uit de groep kende ik al van het Esther Vergeer tennis kamp. Het is een leuke groep kinderen die mij gelijk goed hielp. Ik vond de trainingen heel erg leuk en ontving na afloop de vraag of ik voortaan mee wilde trainen. Daar moest ik wel even over nadenken. Als ik mee wil trainen met deze groep kan ik niet meer zoveel mee met het eredivisie team van mijn basketbal vereniging. Maar gelukkig kan ik wel blijven trainen met mijn eigen team en kan ik daar ook 1 keer in de maand de competitie spelen. Toen ik dat hoorde en ik dit met mijn basketbal coach besproken had, heb ik besloten om te kiezen voor het tennis.